Over ons

Waarom kiest u voor WFMSoftware.nl?

Bij ons vindt u antwoord op de vragen:

  • Heeft mijn organisatie een personeelsplanningssoftwarepakket nodig?
  • Hoe kies ik het juiste softwarepakket?
  • Past ons huidige pakket nog voldoende bij de weg die we zijn ingeslagen ?

Er zijn veel planningspakketten op de markt die op het eerste gezicht allemaal hetzelfde lijken te kunnen. WFMSoftware.nl zoomt in op alle specificaties per pakket en heeft ze in een duidelijk overzicht geplaatst. Zo kunt u in één oogopslag zien in welke mate de verschillende pakketten voldoen aan uw wensen. Dit helpt u de beslissing te nemen welk planningssoftwarepakket voor uw organisatie de beste keuze is qua investering, mogelijkheden en gebruiksgemak.

Wanneer u na het doorlezen van alle specificaties en mogelijkheden van de verschillende pakketten voor uw personeelsplanning nog niet helemaal weet voor welk softwarepakket u het beste kunt kiezen, raden wij u aan om eens vrijblijvend contact op te nemen met de specialisten van PlanMen

Het team van WFMsoftware.nl heeft ruime ervaring in het werken met al deze systemen en helpen u graag verder. Niet alleen met de puntjes op de i van uw keuze maar ook met het gehele implementatie traject.

Neem contact met ons op


WFMsoftware.nl is een initiatief van PlanMen. PlanMen is een software-onafhankelijk Workforce Management specialist. PlanMen gelooft dat alleen als het fundament klopt, het volledig potentieel van mens en organisatie kan worden benut.

Maak van planning geen hindernis, maar een springplank naar succes. Met als ultieme resultaat een optimale balans tussen hoeveelheid werk en personeel. Jouw fundament! Meer informatie over PlanMen, klik op de video of ga naar www.planmen.com