Hoe maak je de juiste keuze en zorg dat je planningssoftware goed gebruikt?

Om een Workforce Management softwarepakket of personeelsplanning software echt goed in te zetten is het zaak goed te kijken naar je organisatie. Welke klanten bedien ik? Wat is de voorspelbaarheid van de klantvraag en de beschikbaarheid van je mensen? Wat is de cultuur binnen je organisatie en wie is verantwoordelijk voor de planning en het rooster? En hoe leg je de verbinding tussen hrm, financiën en het primaire proces? Kortom een goede inrichting en software keuze zijn essentieel.

WFMsoftware.nl hanteert hiervoor de PlanMen Planningsschijf van Zes.
(hieronder een korte video over de schijf van zes)

PlanMen - initiatiefnemer van WFMsoftware.nl - hanteert de Planningsschijf van Zes om planning goed in te richten. Als dat lukt ontstaat er vrijheid, trots en rust in organisaties. Dat noemen we workforce management van PlanMen. Je mensen worden er echt blij van. Zij zorgen immers voor tevreden klanten en dus voor goede resultaten. Dus, maak van planning geen hindernis maar een springplank naar succes!

De Planningsschijf van Zes verbindt de belangen, bepaalt een optimale balans en borgt workforce management bij mensen, in processen en systemen. De planningsschijf van Zes kent verschillende oplossingen om je te ondersteunen bij:

  • Geavanceerde personeelsplanningssoftware
  • Forecasting
  • Flexibilisering
  • Capaciteitsplanning
  • Gezonde roosterprincipes invoeren
  • Ontwerpen van uw rooster
  • Arbeidsvoorwaarden
  • Toepassing van nationale en internationale wet- en regelgeving

Door het gebruik van deze aanpak worden de zes meest essentiële processen: voorspellen, roosteren, sturen, rapporteren, analyseren en adviseren, op elkaar afgestemd én goed geborgd binnen de systemen!

Kortom, heb je vragen of hulp nodig bij het kiezen? Vraag dan om vrijblijvend advies. WFMsoftware.nl helpt je bij het maken van je keuze en geeft ondersteuning bij de implementatie van het personeelsplanning of workforce management softwarepakket. Op deze manier weet je zeker dat je de juiste planningssoftware kiest en deze goed gebruikt.

Neem contact met ons op